Begin > Bedrijvengids > EP:Beerepoot Wervershoof

EP:Beerepoot Wervershoof

op basis van 8 beoordelingen

Adres Raadhuisplein 5
Postcode 1693 EA
Plaats Wervershoof
Telefoon0229-502420
Email service@epbeerepoot.nl

Over ons

Heeft u een probleem met uw vaatwasser of moet de droger gerepareerd worden? Heeft u behoefte aan een goed en deskundig advies over installatie of reparatie van? Zoek niet verder, EP:Beerepoot is uw specialist.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuw apparaat. En wat te doen als er iets mee aan de hand is? De mensen van EP:Beerepoot kunnen u als geen ander daar bij helpen. Wanneer u vragen heeft over de reparatie of installatie van uw koelkast, vaatwasser, wasmachine, wasdroger of ander apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij EP:Beerepoot staat service centraal. Bij bezorging verzorgen wij de montage en installatie van uw apparaat, we kunnen uw elektrische apparatuur ook onderhouden en als er wat met uw apparatuur is, kunnen wij het als het even moet snel verhelpen. Dat geldt ook voor apparatuur die u niet bij ons gekocht heeft!

Beoordelingen: wat vinden andere klanten?

(4) Robert Grooters, Hoorn
Televisie (Reparatie)
"goed advies gekregen."
(5) Ed Ransijn, Westwoud
Oven (Reparatie)
"Misschien een rare motivatie. Maar Boretti's repareren wordt niet meer gedaan door Service partner. Op zich een duidelijke reden waarom dat niet meer wordt gedaan. Maar wat ik nou zo goed vond is dat ik eigenlijk belangeloos werd gebeld en doorverwezen naar de servicedesk van Boretti. Dat is ook service! Klasse! Uiteindelijk ben ik ook nog eens geholpen door Boretti. Wat ook prima verliep. "
(4.5) Theo Kuiper, Wervershoof
Vaatwasser (Reparatie)
"Prima en snel geholpen vaatwasser werkt weer perfect. "
(5) Tjerk Koenders , Wieringerwerf
Wasmachine (Reparatie)
"De eerste keer had de monteur wel een lekkage geconstateerd, maar had niet verder gekeken of de machine na zijn handelen ECHT niet meer lekte. We hebben een tweede afspraak gemaakt, want lekkage was nog steeds aanwezig. Er is een andere monteur gekomen, heeft alles schoongemaakt en gemaakt.. Perfect echt blij"
(3) Chris Ursem, Heerhugowaard
Audiosysteem (Reparatie)
"De reactie op de reparatie-aanvraag was super snel, maar toen bleek dat EP Beerepoot niet zelf repareert en slechts doorverwijst naar de fabrikant (in dit geval Bose). Bose repareert geen apparaten die meer dan 10 jaar oud zijn. Dus naar een plaatselijke super handige monteur, die voor Γé¼ 40,- het Bose apparaat weer perfect liet werken!"
(3.5) P. Kat, Midwoud
Koffieapparaat (Reparatie)
"Keurig antwoord gekregen helaas was reparatie voor hun niet mogelijk, wel aangegeven wie het mogelijk wel zou kunnen. "
(2) T.H.R. Alferink, Oosterblokker
Koelkast (Reparatie)
"Geen reactie "
(4) Kenneth Moens, Twisk
Televisie (Reparatie)
"Goed telefonisch geholpen. Offerte werd direct opgesteld en opgestuurd."